Om oss

Nettbutikken ble stiftet i mai 2022 og er Norges første nettbutikk for salg av det populære kosttilskuddet Turkesterone Complex.

Vi er et team av helsebevisste trenings entusiaster med et mål om å kunne tilby 100% naturlig og vegansk Turkesterone Complex til alle som ønsker det. Vår visjon er å hjelpe og utvikle treningsindustrien i Norden ved å tilby dette naturlige kosttilskuddet som promotorer muskelvekst på en trygg måte hvor enn du befinner deg i Norge.

Vår Turkesterone Complex er skapt nøye ved hjelp av en løsningsrøremetode som har vist seg å skape det sterkeste inklusjons komplekset i studier. Vi kombinerer Hydroxypropyl-Beta-Cyclodextrine og 10% Turkesterone ekstrakt slik Gorilla Mind gjør som i stor grad øker absorpsjonen for og oppnå best resultat.

Produktet er rent pulver, som er produsert i Kina fra planten Ajuga turkestanica.

*Dessverre har landet fått et ufortjent dårlig rykte. Kina er et stort land med både seriøse og useriøse aktører. Vi bruker kun en sertifisert økologisk aktør for vår Turkesterone complex. Vi har en streng anskaffelsesprosess. Vi krever ikke bare at leverandøren tester produktene før produksjon, men også tester produktene i EU-laboratorier før de slipper produktene i markedene. Som for eksempel tester i plantevernmidler, tungmetaller, mikrobiologi og så videre.

Alle ingrediensene våre oppfyller strenge kvalitets og mat sikkerhetsstandarder, og overgår industristandarder for renhet og renslighet.
Våre mat ingredienser er sertifisert i henhold til gjeldende økologiske standarder: National Organic Program (NOP) og European Union (EU).
Vi bruker organiske sertifiseringer som oppfyller eller overgår IFOAM-standarder og er akseptert over hele verden.
Vi har også ISO, HACCP, KOSHER sertifisering.