Turkesterone Complex

Turkesterone Complex

Turkesterone Complex er skapt nøye ved hjelp av en løsningsrøremetode som har vist seg å skape det sterkeste inklusjons komplekset i studier. Vi kombinerer Hydroxypropyl-Beta-Cyclodextrine og en 10% ekstrakt av Turkesterone i forholdet 1:1 i vann. PH i løsningen senkes deretter til 3 ved å tilsette iseddik. Denne blandingen omrøres deretter ved 55°C i 24 timer. Blandingen tørkes deretter forsiktig ved 55°C og pulveriseres.

Turkesterone har ikke bare blitt brukt historisk for dens adaptogene og hepatobeskyttende fordeler som promoterer muskler og øker styrke. Det har en historie for å hjelpe fordøyelsessystemet, forbedre hjertehelsen og redusere smerter. Som et muskelbyggende kosttilskudd har det gjort det rykte for å være et av de sterkeste anabole kosttilskuddene.

Turkesterone er et ecdysteroid og det er populært fordi det ikke binder seg til androgenreseptorer. Dette betyr at det ikke har noen bivirkninger, men det stimulerer fortsatt anabole effekter ettersom det er en av de sterkeste muskelbyggende ecdysteroidene. Da det er en analog av 20-hydroxyecdyson, gjør den til den samme forbindelsen som den i Ecdysterone. Og i likhet med Ecdysterone, har det sterke anabole egenskaper som fører til økt muskelbygging. Siden Turkesterone også er et adaptogen, kan det redusere kortisol, og bidra indirekte til å øke muskelbyggingen.

Les mer om Edcysterone her.